Pregunta a l´Ajuntament


Vols preguntar qualsevol cosa a l’ajuntament? Tens dubtes sobre la gestió d’algun tema en particular? Pots fer-ho presentant una instància al mateix ajuntament .
Des de Si Se Puede/Si Es Pot El Vendrell, estem treballant per a què un dia, qualsevol ciutadà tingui veu directa en el ple municipal, però de moment nosaltres et fem d’intermediaris. Per enviar-nos una pregunta solament has d’emplenar el següent formulari:

foxyform
Condicions
  • El grup municipal Si Se Puede/Si Es Pot actua única i exclusivament com a canal de comunicació entre la Ciutadania i el Ple. Aquest grup municipal no té per què compartir necessàriament el contingut de les preguntes que aquí es formulin.
  • No s’acceptaran preguntes amb continguts racistes, sexistes, homòfobs o que puguin interpretar-se com un atac cap a qualsevol col·lectiu o minoria per la seva nacionalitat, sexe, religió, edat o qualsevol tipus de discapacitat física o mental.
  • Tampoc s’admetran preguntes amb continguts difamatoris, ofensius, que afectin a la vida privada d’altres persones, que suposin amenaces, o que impliquin la violació de qualsevol llei espanyola.
  • En qualsevol cas, el grup municipal Si Se Puede/Si Es Pot es reserva el dret a no presentar aquelles preguntes el contingut de les quals no sigui de competència municipal o no afectin directa o indirectament al municipi de Vila-seca i que, per tant, no tinguin cabuda al Ple Municipal