miércoles, 21 de septiembre de 2016

PLATJA NUDISTA SI....PERÒ NO AL VENDRELL

Estem molt sorpresos que en ple segle XXI la petició que s´ha fet des del Club Català de Naturisme hagi despertat tant de debat i sobretot una indefinició dels motius pels quals des d´aquest ajuntament no es vol atendre al que es demana.

Tenint en compte que el Vendrell disposa de 7km de platges i que el que es sol·licita es que es designi uns quants metres de platja com a preferentment nudista, creiem que es del tot compatible amb el que es demana des del club català de naturisme a no ser que aquest posicionament d´oposició, atengui a motius morals cosa que estem començant a pensar.

No entenem que en altres municipis com Creixell, Cubelles, Altafulla etc... disposin des de fa temps d´espais per a aquest col·lectiu sense ques´hagi plantejat tanta controvèrsia.... Espais en els quals els usuaris de les platges fan us de forma cívica i en bona convivencia

Tanmateix volem reivindicar el que diu l´Ordenança de Convivència i civisme del Vendrell aprovada en aquesta sala de plens:

Article 5. Foment de la conducta cívica diu que

La convivència ciutadana ha d'estar presidida pels principis de respecte, tolerància i solidaritat.

Els vull recordar a tots vostès que la pràctica del nudisme es una activitat totalment legal a totes les platges del nostre país.

No hay comentarios:

Publicar un comentario